Training leren omgaan met somberheid

Training leren omgaan met somberheid

HARLINGEN – Heeft u last van somberheid? Lijkt uw leven kleurloos? Heeft u nergens plezier in? Vanaf 1 februari 2017 organiseert het Gebiedsteam Harlingen weer een training om te leren omgaan met somberheid.

Over de training

In de training gaan we uit van de situatie zoals die nu is. U krijgt praktische tips die u kunnen helpen om depressieve gevoelens te overwinnen. Zelf dingen doen is belangrijk in de cursus. U leert om in uw eigen situatie nieuwe vaardigheden toe te passen. U krijgt een cursusboek met informatie en (huiswerk) opdrachten. Er zijn zes bijeenkomsten van twee uur. Deze vinden plaats in MFC het Vierkant op woensdagochtend van 9.30 tot 11.30 uur. Onderwerpen die aan de orde komen zijn onder andere: doen, denken en uw stemming, positief leren denken, opkomen voor u zelf, sociale vaardigheden, hoe houd je het geleerde in de toekomst vast.

De kosten voor deze training zijn €25, dit is inclusief werkboek en koffie/thee.

Informatie en opgave

Voor informatie en opgave (dit kan tot 15 januari) kunt u contact opnemen met Annelies Meijer 06-12407057 (a.meijer@gebiedsteamharlingen.nl) of Mirjam van den Akker 06-13376072 (m.vandenakker@gebiedsteamharlingen.nl). Mocht u wel interesse hebben in deze training, maar lukt het u niet op de woensdagochtend te komen, neem dan ook contact met ons op, dan kunnen we kijken naar andere mogelijkheden.

Download hier de brochure.

Geef een reactie