Twee Pink Floyd albums live in Schaaf City Theater

Twee Pink Floyd albums live in Schaaf City Theater

Tribute band Infloyd terug in Leeuwarden

Liefhebbers van Pink Floyd komen 18 mei helemaal aan hun trekken in Schaaf City Theater in Leeuwarden. De meest toonaangevende Pink Floyd tributeband van Nederland ‘Infloyd’ tourt met een compleet nieuwe show door Nederland en komt voor de derde keer terug naar Leeuwarden.Infloyd is de Nederlandse Pink Floyd tributeband die in een razend tempo tot de top is gaan behoren. De band staat bekend om hun sets die altijd uit complete albums bestaan. Een eerbetoon aan de compositie en de sound, maar live zoals Pink Floyd dat in die jaren zelf deed: spelend met de materie, emotie en met onbeteugelde energie.

Tijdens dit concert staan de Pink Floyd albums The Final Cut (1983) en Animals (1977) centraal. The Final Cut (1983) is het laatste Pink Floyd-album waarbij Roger Waters deel uitmaakte van de band. Direct na de opnames gingen de bandleden ieder hun eigen weg waardoor de nummers nooit live gespeeld werden. Volgens Infloyd verdient het album na 35 jaar een live-podium. Een unieke kans om de nummers op de plaat eens live te horen.

Ook het tijdloze juweel Animals (1977) wordt deze avond in zijn geheel gespeeld. En dat is nog niet alles, want de inmiddels roemruchte derde set met all-time favourites maakt de ultieme Pink Floyd-avond compleet.