Van alles te doen in Kimswerd

Van alles te doen in Kimswerd

In MFC Piers’ Stee in Kimswerd starten in het nieuwe jaar verschillende activiteiten.

1- Line dance voor jong en oud. Hou je van muziek en bewegen? Wil je eens iets anders proberen met variatie in dansstijlen? Grijp dan deze kans! Chantal Pascalle van Dijk van passiondancers.nl is achtvoudig wereldkampioen line dance en woont in Arum. Zij wil in het voorjaar een serielessen geven in Kimswerd. Voor € 50,- krijg je 8 lessen en de mogelijkheid tot afdansen. Vanaf  maandag 7 januari om 18.30 uur voor 8-12 jaar, om 19.30 uur voor 12-18 jaar en 20.30 uur voor volwassenen.2- Kursus Lear mar Frysk. Heeft u de eerste cursusmodule van Lear mar Frysk afgerond of verstaat en leest u de Friese taal al behoorlijk? Dan is deze Afûk-cursus heel geschikt voor u. De module geeft de gelegenheid uw passieve kennis te versterken,vergroten en laten beklijven. Daarnaast wordt er laagdrempelig een begin gemaakt met het actief toepassen van de woordenschat. Zie ook kursus.afuk.nl. De start van 10 lessen voor € 110,- is op dinsdag 5 februari van 19.30-21.30 uur.

3-Meer bewegen en gezonder leven. Wilt u/wil jij meer in beweging komen? En wil je dat op een leuke manier samen doen? Dan kun je gebruik maken van het aanbod van de buurtsportcoach van de gemeente Súdwest-Fryslân. Er zijn twee mogelijkheden. De eerste is Sportief Wandelen voor jong en oud. Het trainen met elkaar is gezellig en een extra stimulans op weg naar een betere conditie. 8 lessen voor € 20,- inclusief kopje koffie/thee. Start in MFC Piers’ Stee, datum en tijd nader af te spreken. De tweede mogelijkheid is In Balans, een cursus bewegen en val preventie voor mensen vanaf 65 jaar. Om in het dagelijkse leven steviger te staan en te lopen en de kans opvallen te verkleinen. 8 lessen voor € 20,- inclusief kopje koffie/thee. Datum en tijd nader af te spreken.

Kijk voor meer informatie op www.piersstee.nl en meld je aan vóór 30 december via aktiviteiten@piersstee.nl of 06-11404591.