Voorbeschouwing fc Harlingen – Terschelling 1

Voorbeschouwing fc Harlingen – Terschelling 1

fc HARLINGEN- Voor de tweede achtereenvolgende zondag speelt fc Harlingen 1 een thuiswedstrijd. Tegenstander die dag is sc Terschelling.

De eilanders kennen een moeilijke start en gingen vorige week geflatteerd onderuit in Drachten. De Harlingers speelden een prima wedstrijd tegen Warga en pakten drie welverdiende punten. De meest opvallende statistiek: de eilanders verloren in de reguliere competitie al hun duels op ‘vreemde’ bodem dit seizoen, terwijl fc Harlingen op eigen veld nog een honderd procent score heeft. Als ‘onze jongens’ dezelfde inzet tonen als afgelopen zondag dan is het zeker niet ondenkbaar dat er een honderd procent score blijft.Het duel op sportpark Vierkantsdijk start zondag om 14.00 uur. Wedstrijdsponsor deze middag is Riekele de Jong Schilderspecialist uit Harlingen.

Pupil van de Week

Komende zondag is Wesley Dijkstra Pupil van de Week bij de wedstrijd fc Harlingen 1 tegen Terschelling 1. Maar wie is Wesley? Hij stelt zich voor:

Hallo, mijn naam is Wesley Dijkstra ik ben 10 jaar en heb 1 zus. Ik voetbal nu bijna twee jaar bij fc Harlingen en ik speel in het team JO11-2. Dit team vind ik heel erg leuk en heb veel vrienden. Mijn positie is het liefst spits want dan kan ik scoren. Mijn favoriete club is Ajax en mijn favoriete speler is Dusan Tadic. Bij fc Harlingen is mijn favoriete speler Remko Zandberg en dat is ook mijn trainer.

Ik heb heel veel zin in zondag en ik hoop dat fc Harlingen weer zal winnen!