VVH gaat smashbal clinics op scholen verzorgen!

VVH gaat smashbal clinics op scholen verzorgen!

HARLINGEN – Ook dit jaar gaat Volleybal Vereniging Harlingen weer gastlessen volleybal geven op diverse basisscholen in Harlingen. Afgelopen maandag is de eerste gastles door ons alweer gegeven! Het thema van deze lessen is (net als vorig jaar) het geven van “SmashBal.” Dit is één van de voorlopers van het echte volleybal.

SmashBal is een volleybalspel waarbij je kunt scoren door de bal hard op de grond te slaan. De bedoeling is om zo hard te slaan dat het andere team de bal niet meer kan vangen. Met name voor jongens is dit ontzettend leuk want je mag “keihard tegen een bal aan rammen,” maar ook meisjes kunnen dit natuurlijk doen!

We verzorgen de smash-balclinics voor de groepen 3 en 4 van de basisscholen en hopen dat na het afsluitende smashbaltoernooi de jongens en meisjes die mee doen aan het toernooi, lid worden van VVH en via het smashvolleybal met het echte volleybal gaan beginnen.

Als ouder/verzorger is het uiteraard ook mogelijk om buiten de clinics om te informeren naar de mogelijkheden om uw zoon/dochter te laten smashballen/volleyballen bij de Harlinger volleybalvereniging. Dit is uiteraard vrijblijvend! Hiervoor kunt u contact opnemen met Meindert Paul Kwast en Ilonka Volkers via telefoonnummer: 0611202831 of per e-mail: jc@vvh-harlingen.nl.

 

 

Geef een reactie