Weekendafsluiting van de N31 bij Harlingen

Weekendafsluiting van de N31 bij Harlingen

Rijkswaterstaat voert in de periode van vrijdagavond 20 september tot maandagochtend 30 september 2019 grootschalige onderhoudswerkzaamheden uit aan de N31 bij Harlingen. Tijdens deze werkzaamheden worden onder meer de beide rijbanen van de autoweg N31 elk één weekend afgesloten voor het verkeer. Het verkeer wordt omgeleid. Als gevolg hiervan dienen weggebruikers rekening te houden met een langere reistijd.

Afsluitingsperiodes

Gedurende de periode van vrijdagavond 20 september tot maandagochtend 30 september 2019 zijn de volgende afsluitingen voorzien:


N31 tussen knooppunt Zurich en Harlingen-Centrum in de richting Leeuwarden: van vrijdagavond 20 september 22.00 uur tot maandagochtend 23 september 06.00 uur

N31 tussen Harlingen-Centrum en knooppunt Zurich in de richting van de Afsluitdijk: van vrijdagavond 27 september 22.00 uur tot maandagochtend 30 september 06.00 uur

Omleidingsroutes N31

Gedurende de weekendafsluitingen van de N31 wordt het verkeer omgeleid via de N359 Bolsward – Leeuwarden en vice versa.

Onderhoudswerkzaamheden auto- en snelwegen

De auto- en snelwegen in Nederland zijn van een goede kwaliteit. Om dit zo te houden, voert Rijkswaterstaat beheer- en onderhoudswerkzaamheden uit. Zo kunnen mensen en goederen ook in de toekomst vlot en veilig hun bestemming bereiken. De onderhoudswerkzaamheden bestaan uit onder andere het vervangen van het asfalt en werkzaamheden aan geleiderails en bermen.

Meer informatie werkzaamheden snelwegen Friesland

Heeft u vragen of opmerkingen over de werkzaamheden? Kijk op de pagina Geplande wegwerkzaamheden. U kunt ook bellen met de Landelijke Informatielijn van Rijkswaterstaat: 0800-8002 (gratis).