Zaterdag 14 januari Zeerobben Darts!

Zaterdag 14 januari Zeerobben Darts!

HARLINGEN – Zaterdag 14 januari wordt de Robbenplaat van z.m.v.v. Zeerobben omgetoverd tot ‘Ally Pally’. Dan wordt namelijk het traditionele Zeerobben Darts-toernooi gehouden voor jeugd (11 tot 16 jaar) en senioren. De dames komen uit in een aparte poule. Iedereen die op welke manier dan ook een binding met Zeerobben heeft, kan zich via darts@zeerobben.nl opgeven.

De organisatie verwacht een grote deelname, na het succes van de Nederlandse topdarters tijdens het WK, met Van Gerwen als kersverse wereldkampioen. In de Robbenplaat zal hoogstwaarschijnlijk niet zo vaak 180!!! door de ruimte schallen, maar het plezier en de sportieve strijd zullen er niet minder zijn. Er wordt gerekend op spannende partijen en veel dartplezier.

Opgave kan via darts@zeerobben.nl. De inschrijving sluit vrijdagmiddag 16.00 uur. Daarna vindt de loting plaats. Zeerobben Darts wordt mede mogelijk gemaakt door het kantineteam van Zeerobben en de sponsors Koninklijke Sjouke Dijkstra, Vriendenclub Zeerobben, Arends Scheepvaartbedrijf,  De Chinese Muur en HA Teksten Harlingen.

Geef een reactie