Zaterdag 17 juni: Harlinger Parkontbijt het beste begin van de dag!

Zaterdag 17 juni: Harlinger Parkontbijt het beste begin van de dag!

Foto hierboven: Parkontbijt Harlingen – Foto – Dorus Breidenbach

HARLINGEN – Ook dit jaar ontmoeten Harlingers en haar gasten elkaar aan lange ontbijttafels in het stadspark De Engelse Tuin in Harlingen. Ons Food&Wine, ’t Heerenlogement, Nooitgedagt en BENG Evenementen organiseren -zaterdag 17 juni a.s.- alweer voor de 8e keer het Harlinger Parkontbijt in de Engelse tuin.

Al sinds het eerste Parkontbijt in 2010 zijn de Harlinger Zeekadetten van de partij. Zij helpen met de opbouw, dekken en afruimen van de tafels én schenken u graag een kopje koffie of thee in. Daarnaast zijn er altijd een aantal enthousiaste vroege vogels die spontaan aanbieden om te helpen. Tegen een kleine vergoeding kan men gezellig met bekenden en onbekenden genieten van de omgeving, de goede sfeer, de zomerse ochtendzon en… alles wat de ontbijttafel te bieden heeft. Jong, oud, alleen, stel of gezin, iedereen is zaterdag a.s. welkom om aan te schuiven.

De lekkernijen op de ontbijttafel worden aangeboden door Jumbo Olaf Hermus, Albert Heijn Harlingen, Plus Lunenborg, Smeding Groeten & Fruit, Oranka vruchtensap, Tasty Table, Hooisma, Hema, HoMMM!nga’s Fijne Winkeltje, Ambachtelijke Slager Marten van der Zee, Bidfood en de bloemen komen van Witte Kas Bloom & Style!

Het Parkontbijt wordt omlijst met sfeermuziek en traditiegetrouw kunnen de kinderen schilderen bij Astrid van Straaten en zich uitleven op het springkussen. Roos Kingma van YOY-Yoga komt yogales geven, wil je meedoen neem dan een matje of grote handdoek mee. En… we gaan de kunstwerken van afgelopen jaar veilen!

Ben je verzot op een rijkelijk gevuld ontbijtbordje? Kom dan op tijd, want op=op! Deelname kost slechts € 3,-. Reserveren kan via: www.bengevenementen.nl/evenementen/harlinger-parkontbijt/reserveren