Zeer bijzonder concert door Internationaal Ensemble Odyssee op zondag 18 november

Zeer bijzonder concert door Internationaal Ensemble Odyssee op zondag 18 november

Op zondag 18 november a.s. ’s middags vanaf 15.30 uur vindt het laatste concert van dit jaar in de Laurentiuskerk plaats. Het is een heel bijzonder concert , uniek voor Friesland en geheel Noordoost Nederland. Met als titel “In Freundschaft” gaat het in Amsterdam gevestigde Ensemble Odyssee op tournee door Nederland. In de maand november vinden er 8 concerten plaats, o.a. te Amsterdam , Zaandam, Heiloo en Maastricht. Het concert te Kimswerd is het enige in Noord en Oost Nederland. Het concert te Kimswerd volgt op een concert te Maastricht (op zaterdag 17 november) en is het op één na laatste in de reeks.

Ensemble Odyssee speelt in Kimswerd met 7 – 9 musici, alle gespecialiseerd in de barokmuziek en afgestudeerd aan een Nederlands Conservatorium. De instrumenten die door Ensemble Odyssee bespeeld worden zijn : klavecimbel, hobo, blokfluiten, violen, altviool, cello en contrabas. Het prachtige programma bestaat uit composities van J.S.Bach (Concerto in d en Concerto in F), G.F.Händel (Suite in a) , een Concerto van J.F.Fasch en een Ouverture van Chr.Graupner.

Vanwege de te verwachte belangstelling is het verstandig toegangskaarten te reserveren. Dat kan het beste via de website van de Laurentiuskerk: www.laurentiuskerkkimswerd.nl . Activiteiten. Vanaf 10 november kan ook telefonisch gereserveerd worden : 0517642141 of 06-30873617. De toegangsprijs bedraagt slechts € 9 voor de Vrienden van de Laurentiuskerk. Anderen betalen € 12.50. Kinderen van Vrienden € 3 , anderen € 5. U bent van harte welkom!