Zeerobben JO9-1 wint toernooi bij Cambuur

Zeerobben JO9-1 wint toernooi bij Cambuur

Harlingen – Blij verrast was de leiding bij Zeerobben JO9-1 toen er op de valreep een uitnodiging via de ambassadeur van Cambuur bij Zeerobben, Sven Warmerdam, binnen kwam. Het verzoek was kort maar duidelijk: of Zeerobben op zondag mee wou daan aan een toernooi georganiseerd door de voetbalschool van Cambuur. Frisia moest afzeggen en dus kwam er een plaatsje vrij. Daar werd niet lang over nagedacht  zodat er afgelopen zondag werd afgereisd naar Leeuwarden.

Nagenoeg het hele team was aanwezig.  Het team werd gecompleteerd met gastspeler Daimen Kamsma zodat men vol goede moed richting de velden van Leovardia vertrok.

De tegenstanders waren dit keer van een iets ander kaliber en kwamen uit alle delen van het land. De eerste wedstrijd tegen AFC ’34 uit Alkmaar leverde een verdienstelijk 2-2 gelijkspel op. Een mooi begin waarin meteen werd aangetoond dat Zeerobben niet alleen maar aanwezig was ter opvulling.  De tweede wedstrijd leverde een mooi affiche op: Cambuur tegen Zeerobben. Een prachtige pot leverde wederom een gelijkspel (1-1) op. Daarna stond de wedstrijd tegen BFC 1920 uit Bussum op het programma. Een knotsgekke wedstrijd eindigde in een 6-5 overwinning. En toen de laatste wedstrijd tegen ATC ’65 uit Hengelo. Nog één keer werd alles uit de kast gehaald en toen dat een 4-3 overwinning opleverde bleek even later dat Zeerobben JO9-1 als eerste was geeindigd.

Een prachtige prestatie van dit team. Behaalde successen geven natuurlijk geen garantie voor de toekomst maar zeker is dat de jongens met hun leiders/trainers op de goede weg zijn.

Eindstand:

  1. Zeerobben
  2. BFC 1920
  3. ATC ‘65
  4. Cambuur
  5. AFC ‘34