Zeerobben speelt gelijk tegen SWZ Boso Sneek

Zeerobben speelt gelijk tegen SWZ Boso Sneek

Afgelopen dinsdag oefende Zeerobben tegen SWZ Boso Sneek. Vridag a.s. wordt de oefencampagne afgesloten met een thuiswedstrijd tegen vv Lemmer. (Foto: Frans Bode)

HARLINGEN  – Zeerobben speelde afgelopen dinsdag alweer haar 2e oefenwedstrijd van 2017 op het Oostersportpark. Werd er afgelopen zaterdag nog met 3-1 gewonnen van BCV. Nu behaalde de ploeg een knap 2-2 gelijkspel tegen zondag hoofdklasser SWZ Boso Sneek.

De 1e helft was in punten voor SWZ. De ploeg was meer in balbezit en creeerde een aantal goede mogelijkheden om te scoren. Onder aanvoering van Age Hains Boersma kwam de ploeg in de 36e minuut op een 0-1 voorsprong maar Zeerobben boog die achterstand in de 41ste en 44ste minuut om in een 2-1 voorsprong door doelpunten van Higor da Silva en Allard Sym Sprenger. Oud Zeerob Patrick v.d. Veen lag met griep op bed.

Na de rust verzuimden Marijn (2x) en Dylan (1x) om de voorsprong verder uit te breiden. SWZ kreeg meer overwicht maar tot echte kansen kwamen ze niet. In de 85ste minuut wist SWZ weer op gelijke hoogte te komen hetgeen ook tevens de eindstand was. In voetbaljargon wordt er dan over een nuttige oefenwedstrijd gesproken waar voor Zeerobben misschien wel meer in had gezeten.

Vrijdagavond speelt Zeerobben haar laatste oefenwedstrijd ter voorbereiding op de competitiewedstrijd van 28 januari a.s. Dan komt zondag 2de klasser vv Lemmer o.l.v.  trainer Loet Boot (vorig seizoen o.l.v. Arjen Postma en speler Marc Reussing in het elftal) naar het Oostersportpark. De wedstrijd begint om 20.15 uur op het Oostersportpark. Zaterdag 28 januari a.s. begint Zeerobben aan de 2e seizoenshelft met een thuiswedstrijd tegen Grootegast.

 

 

Geef een reactie