Zeerobben wint van DTD

Zeerobben wint van DTD

HARLINGEN – Omdat vv Lemmer vorig weekend op het laatste moment afhaakte, speelde Zeerobben afgelopen dinsdagavond nog een ingelaste oefenwedstrijd tegen zondag tweedeklasser DTD. In de competitie bezetten zij de tweede plaats achter koploper GAVC. Zo deze wedstrijd een krachtmeting was tussen het zondag- en het zaterdagvoetbal, dan won laatstgenoemde glansrijk. Zeerobben was beter en won dan ook royaal met 4-0. Al moet daarbij worden aangetekend dat het vooral in de eerste helft wel wat moeizaam ging. DTD had het verdedigend best op orde en stond positioneel goed, waardoor het veelvuldige balbezit van Zeerobben nauwelijks tot kansen leidde. De 0-0 bij rust was dan ook wel logisch.

Al snel na de pauze opende Kristiaan Feenstra voor Zeerobben de score op aangeven van Marijn Helfferich en daarmee was het ijs gebroken. Zeerobben creëerde meer nu en voegde aan het totaal nog 3 doelpunten toe middels achtereenvolgens Higor da Silva, Mark Reussing en Dylan Drent.

Zeerobben lijkt daarmee klaar te zijn voor de herstart van de competitie, morgen om 15.00 uur op het eigen Oostersportpark tegen fc Grootegast. (Foto: Frans Bode)

Geef een reactie