Zomer vol voetbalplezier bij SC Cambuur Voetbalkampen

Zomer vol voetbalplezier bij SC Cambuur Voetbalkampen

SC Cambuur organiseert in de aankomende zomervakantie vijf SC Cambuur Voetbalkampen en twee keeperskampen voor kinderen van 6 tot en met 15 jaar bij verschillende amateurverenigingen in de regio. Alle SC Cambuur Voetbalkampen duren drie dagen en staan onder leiding van gediplomeerde trainers.

De data van de SC Cambuur Voetbalkampen zijn van 23 t/m 25 juli (bij FVC in Leeuwarden), 31 juli t/m 2 augustus (bij SC Terschelling), 20 t/m 22 augustus (bij v.v. Drachten), 27 t/m 29 augustus (bij v.v. St.-Annaparochie) en 29 t/m 31 augustus (bij SC Stiens). De keeperskampen vinden plaats bij FVC (23 t/m 25 juli) en v.v. St.-Annaparochie (27 t/m 29 augustus). Inschrijven kan via www.cambuur.nl/voetbalkampen.

Skill Games

Voetbalontwikkeling en voetbalbeleving staan centraal tijdens de SC Cambuur Voetbalkampen en keeperskampen. Na afloop ontvangen alle deelnemende kinderen hun eigen SC Cambuur Voetbalkampen-tenue, een SC Cambuur Goodiebag en een certificaat als herinnering aan drie dagen vol voetbalplezier. Als nieuw onderdeel van het Voetbalkampen-programma introduceert SC Cambuur de Skill Games. Hierbij worden de leukste Skill Games uit de voetbalgame FIFA op het voetbalveld nagedaan.

Volledig programma

Alle trainingen van de SC Cambuur Voetbalkampen en keeperskampen vinden dagelijks plaats van 9:00-15:00 uur. Naast een uitgebreid voetbalprogramma is er ook een animatieprogramma, zoals bijvoorbeeld een voetbalquiz, bingo en een voetbalfilm. Bovendien komen er tijdens de SC Cambuur Voetbalkampen en keeperskampen spelers van het eerste elftal van SC Cambuur op bezoek om voetbaltips te geven en handtekeningen uit te delen. Verder is er ook gelegenheid om op de foto te gaan met de spelers.