Zwembad Bildtse Slag landelijke winnaar Beste Uitje 2017

Zwembad Bildtse Slag landelijke winnaar Beste Uitje 2017

SINT ANNAPAROCHIE – Het zwembad van sportcentrum De Bildtse Slag is afgelopen weekend als beste uitje gekozen in de categorie indoor zwembaden. Het zwembad in Sint Annaparochie kreeg de hoogste waardering van Nederland en kwam ook als provincie winnaar van Friesland uit de bus. 

De Bildtse Slag is de afgelopen weken zeer actief bezig geweest om zo veel mogelijk stemmen te behalen, er werden foto’s en video’s van het zwembadpersoneel op Facebook gezet en in het sportcomplex zelf werden posters opgehangen en flyers uitgedeeld aan de bezoekers.

Het zwembad biedt een scala aan mogelijkheden voor diverse doelgroepen. Naast de reguliere zwemlessen en het schoolzwemmen voor de jeugd is er aquarobics, trimzwemmen en aqua-varia en zijn er speciale blokken voor ouderen.

Naast veiligheid en hygiëne is persoonlijk contact en begeleiding erg belangrijk voor het sportcomplex dat naast het zwembad ook bestaat uit een sporthal, gymzaal, squashbaan en fitnessruimte.

De verkiezing is een jaarlijks initiatief van De Persgroep. Het publiek bepaalt welke uitjes worden verkozen tot Beste Uitje van 2017. De beste uitjes van Nederland zijn verdeeld over 8 categorieën en per categorie is er in iedere provincie een winnaar. Ook is er per categorie een landelijke winnaar.

Uitslag staat op:  https://www.beste-uitje.nl/

311 stemmen, gemiddeld cijfer van 9,44

Indoor zwembaden Friesland: 1ste

Landelijke winnaars Indoor zwembaden met hoogste waardering: 1ste

Landelijke winnaars Indoor zwembaden met meeste stemmen: 2de

Geef een reactie