Welke sterrenbeelden passen bij elkaar?


Misschien heb je een nieuwe relatie of sta je op het punt een nieuwe vriendschap te sluiten. Misschien ben je wel gewoon benieuwd of je nieuwe collega’s of je nieuwe baas bij je passen. Om wat voor reden je ook op zoek bent, sterrenbeelden kunnen je gegarandeerd een aantal antwoorden geven. Zoals je misschien al wel gemerkt hebt in je leven passen sommige sterrenbeelden namelijk geweldig bij elkaar, en kunnen anderen maar moeilijk door een deur. Dus welke sterrenbeelden passen bij elkaar? We hebben het voor je uitgezocht!

1. De ram

Ben je tussen 21 maart en 20 april geboren? Dan ben je een ram. In dat geval kun je geweldig goed met de leeuw en boogschutter opschieten, maar gaat het ook helemaal prima met de waterman of tweeling. De weegschaal kan daarentegen twee kanten op: of je brengt elkaar in balans, of je overheerst elkaar een beetje.

2. De stier

Tussen 21 april en 21 mei zijn de stieren geboren. Deze gaan prima met steenbook, maagd, kreeft en vissen. Tussen de stier en schorpioen kan het af en toe wat minder vlekkeloos verlopen.

3. De tweeling

Ben je tussen 22 mei en 21 juni geboren? Dan ben je tweeling en ga je geweldig goed samen met waterman, weegschaal, ram of leeuw. Een tweeling gecombineerd met een boogschutter loopt daarnaast niet altijd even lekker.


4. De kreeft

Tussen 22 juni en 22 juli zijn de kreeften geboren. Ze gaan goed samen met vissen, schorpioen, stier en maagd. De kreeft en de steenbok gaan vaak wat minder goed overweg.

5. De leeuw

Na de kreeft komt de leeuw; geboren tussen 23 juli en 23 augustus. De leeuw gaat goed samen met tweeling, weegschaal, ram en boogschutter. Net iets minder fijn gaat het met de waterman.

6. De maagd

En dan volgt de maagd: geboren tussen 24 augustus en 22 september. De maagden gaan goed overweg met steenbok, stier, kreeft en schorpioen. Maagden gaan wat minder goed samen met vissen.

7. De weegschaal

Tussen 23 september en 22 oktober zijn de weegschalen geboren. Deze gaan goed samen met waterman, tweeling, leeuw of boogschutter; en iets minder goed met de ram.

8. De schorpioen

De schorpioen is tussen 23 oktober en 21 november geboren en gaat goed overweg met kreeft, vissen, steenbok en maagd. Met de stier kan het wat botsen.

9. De boogschutter

Tussen 22 november en 21 december zijn de boogschutters geboren. De boogschutter gaat goed overweg met de ram, leeuw, waterman en weegschaal. Over het algemeen gaan de sterrenbeelden tweeling en boogschutter wat minder goed samen.

10. De steenbok

Iedereen geboren tussen 22 december en 20 januari is een steenbok. De steenbok gaat goed samen met stier, maagd, vissen en schorpioen; maar wat minder goed met de kreeft. De karakters botsen nu eenmaal wat.

11. De waterman

Tussen 21 januari en 19 februari is de waterman geboren. De waterman gaat het beste samen met tweeling, weegschaal, ram of boogschutter en wat minder lekker met de leeuw.

12. Vissen

Als laatste zijn de vissen aan de beurt, geboren tussen 20 februari en 20 maart. Ze gaan goed samen met kreeft, schorpioen, steenbok en stier; de karakters van vissen en maagd botsen wat.