Opbrengst gevonden voorwerpen Rederij Doeksen naar Stichting Present


Op vrijdag 15 november namen Gert Hegge en Anja Schilder namens Stichting Present Noordwest Friesland € 1.500 euro in ontvangst uit handen van Annemieke van Brummelen – van Dam, hoofd marketing en communicatie bij Rederij Doeksen. Wat was het geval?

Jaarlijks worden toch nog best veel voorwerpen door onze passagiers achtergelaten op de schepen. Het merendeel van deze verloren voorwerpen wordt weer opgehaald door hun rechtmatige eigenaar (of door ons opgestuurd). Maar een deel blijft achter in ons magazijn. Artikelen als slaapzakken en kleding wordt geschonken aan de daklozenopvang en andere goede doelen. Artikelen van waarde worden geveild onder het eigen personeel. En voor de opbrengst hiervan wordt altijd een goed doel gezocht. 

Dit jaar is ervoor gekozen om een gift te doen aan Stichting Present Noordwest Friesland. Deze stichting slaat een brug tussen vrijwilligers en mensen die behoefte hebben aan hulp en zorgt ervoor dat mensen die te maken hebben met armoede en ziekte uit hun sociale isolement worden gehaald. Gert en Anja waren bijzonder blij mee met de donatie en wij vinden het geweldig om op deze manier een steentje bij te dragen aan het fantastische werk dat zij doen!