La Grande Finale!!


Zeerobben gaat de laatste week in van de actie waardebonnenboekjes. Voor velen zit het werk erop. Wat heeft iedereen het fantastisch gedaan. Alle seniorenteams (Zeerobben 1, 2, 3, 4 en VR1) proberen deze week de laatste boekjes nog te verkopen.

Zaterdag 7 december a.s. sluit Zeerobben de actie officieel af. Dan ook worden de bedragen voor de teampot aan de teams uitgereikt en zal de voorlopige opbrengst van de actie bekend worden gemaakt.

Dat gebeurt zaterdag om 14.00 uur in de kantine. De teams JO19-1 t/m JO11-3 kunnen een afvaardiging sturen om de enveloppe met het bedrag voor de teampot op te halen. Daar kunnen de teams de komende tijd iets leuks mee doen.

Maar zaterdag gaat Zeerobben ook actie voeren om de voedselbank “de helpende hand” te steunen. Wat zou het mooi zijn als iedereen zaterdag één van de volgende producten meeneemt en deze dag niet alleen een succes maakt voor Zeerobben maar ook voor de voedselbank.

 • Macaroni/spaghetti
 • Droge mix voor macaroni & spaghetti
 • Zilvervliesrijst
 • Aardappelpuree
 • Pannenkoekmix
 • Soep in blik (geen glas)
 • Groente in blik (geen glas)
 • Broodbeleg (jam, pindakaas, appelstroop)
 • Koffie // Koffiefilters
 • Thee
 • Ontbijtkoek
 • Tandpasta // Handzeep // Haarshampoo

Vrijwilligers van Zeerobben staan van 08.00 tot 14.00 uur klaar om de producten in ontvangst te nemen. Neemt u ook iets mee als u naar het Oostersportpark komt? Het zou geweldig zijn!!

Tevens is er deze middag aansluitend de huldiging van de Waddenrobkes die meelopen in de line-up bij Zeerobben 1. Wat een feestelijke afsluiting van een mooie eerste seizoenshelft.

“Vrij entree” bij Zeerobben 1 – Balk 1

Zeerobben gaat zaterdag bezoekers van de wedstrijd van Zeerobben 1 vrij entree  geven bij de wedstrijd als zij minimaal 2 producten voor de Voedselbank doneren. De normale entree voor een wedstrijd van Zeerobben 1 is €4,00. Voor minder dan dat bedrag koopt men ook bij de supermarkt vast wel 2 producten uit bovenstaande lijst, dus dat lijkt ons een schot voor open doel! Bij afgifte van 2 producten aan de kassa verkrijgt men dan dus een entreebewijs en kan men de wedstrijd bijwonen.

Tot zaterdag!!