Elkaar ontmoeten tussen Kerst en Oud&Nieuw


Op vrijdag 27 december, tussen Kerst en Oud&Nieuw is de Sociale Inloop Samen@NieuwZuid gewoon geopend. Juist dit zijn momenten dat mensen elkaar willen ontmoeten en niet alleen willen zijn, en dat hoeft dus ook niet. Niemand hoeft alleen te zijn.

Vanaf 15.00 uur is Samen@NieuwZuid geopend en staat de koffie op u te wachten. Ook liggen er verschillende spellen klaar. Meedoen mag, maar is niet verplicht. Op vrijdag 20 december staat er nog een Kerstbingo op het programma. Voor maar €0,50 per kaartje per ronde kunt u al meedingen naar leuke en handige prijzen.

Ontmoeting in een ontspannen sfeer

Elkaar ontmoeten in een ontspannen sfeer staat bij Samen@NieuwZuid centraal. Het is laagdrempelig, dit betekent dat iedereen van harte welkom is en dat de prijzen zo laag mogelijk worden gehouden. Voor koffie en thee vragen we een vrijwillige bijdrage.

Even een half uurtje langs komen voor een bakje en een praatje? Dat is prima, je kunt vrij in- en uitlopen.

Wanneer en waar?

Samen@NieuwZuid vindt iedere vrijdag plaats van 15.00 uur tot 17.00 uur in wijkgebouw NieuwZuid aan de Prinses Irenestraat 2 in Harlingen. Iedere 1e vrijdag van de maand wordt er samen gegeten om 17.30 uur. Hiervoor moet je je wel opgeven voor 12.00 uur diezelfde dag. Dit kan via samennieuwzuid@aanzet.frl of 06 – 2474 0096.
Samen@NieuwZuid is een initiatief van inwoners, Stichting AanZet en NieuwZuid.