Open morgen computercursussen


In Bibliotheek Harlingen bent u zaterdag 18 januari van 10.00 – 12.00 uur van harte welkom om kennis te maken met ons aanbod aan computercursussen. Ook kunt u zich meteen inschrijven voor een cursus naar uw keus.

Les op maat

Iedereen die graag iets wil (bij)leren in de digitale wereld kan een computercursus van Bibliotheken Noord Fryslân volgen. Werken met de iPad, een digitaal fotoboek maken of een Windows 10 cursus behoren o.a. tot het aanbod. Maar het is ook mogelijk om een privéles (les op maat) aan te vragen. Tijdens de open morgen staan de docenten voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden. Vraag gerust naar de mogelijkheden!

Kennismaken met de computer

De eerste cursus start donderdag 30 januari in Bibliotheek Harlingen, van 13.30 – 15.30 uur: Kennismaken met de computer. In twee lessen leert u hoe een toetsenbord en muis werken en gaat u een website bekijken. Ook het typen van een brief en het bewaren en printen ervan komen aan bod. Deze cursus is gratis. Wel is het nodig u aan te melden. Dit kan tijdens de open morgen, bij de balie van uw bibliotheek of door te bellen met 088 165 61 23. U vindt ons cursusaanbod ook op www.ontdekdebieb.nl

Aansluiting bij SeniorWeb

Bibliotheek Harlingen is aangesloten bij de landelijke vereniging SeniorWeb en zet zich in voor de participatie en persoonlijke ontwikkeling van alle senioren in de digitale samenleving.