1505 kerstbomen ingezameld


Op woensdag 8  t/m 10  januari 2020 vond de jaarlijkse kerstboominzameling plaats. Tijdens de kerstvakantie hadden de kinderen gelegenheid om kerstbomen te verzamelen. De weersomstandigheden waren goed om kerstbomen te verzamelen.

Door de medewerkers van de gemeente is extra hulp geboden om de verzamelde kerstbomen bij de kinderen op te halen vanwege de grote hoeveelheden die door sommige kinderen werden verzameld. Voor elke ingeleverde boom kregen de kinderen een waardebon van € 0,60 die bij Top1Toys is te verzilveren tot 1 februari 2020. Onder alle inzamelaars verloten we tevens drie prijzen. Onderstaand zijn de winnende lotnummers weergegeven. De prijswinnaars kunnen hun prijs afhalen op woensdag 22 januari 2020 om 15:30 uur in het Stadhuis, Noorderhaven 86 te Harlingen.

Uitslag kerstboominzameling 2020

Door de inzet van kinderen, ouders en medewerkers van de gemeente zijn er in totaal 1505 kerstbomen ingezameld. Weer een mooi resultaat. De medewerkers van de gemeente Harlingen versnipperen de kerstbomen, waarna ze worden gecomposteerd. Graag willen we de kinderen, ouders en de medewerkers van de Gemeente Harlingen enorm bedanken voor hun inzet. De volgende lotnummers zijn getrokken in bijzijn van de buitendienst medewerkers  van de gemeente Harlingen. De getrokken lotnummers  zijn:

  • 1ste prijs no    5440
  •     2de  prijs no    4350     
  •     3de  prijs no    3537

Behoor jij tot een van de winnaars? Geef je naam en adres door aan a.attema@harlingen.nl en wij zien je op woensdag 22 januari 2020 in het Stadhuis om 15:30 uur.