Franzen Plays Fogerty in het Oant moarn café


Zaterdag 15 februari 2020 in het Oant moarn café, Rijksweg 22, Herbaijum

Lody Franzen de zanger van de bekende Travelin’ band uit Bolsward, brengt samen met bassist Fokko Drent een ode aan C.C.R. De stem van Lody heeft een verbluffende vergelijking met die van John Fogerty.

FRANZEN PLAYS FOGERTY (C.C.R. TRIBUTE)

Proud Mary, Who’ll stop the rain, Bad moon rising en niet te vergeten I put a spell on you, zijn slechts een kleine greep uit de lange rij onverwoestbare klassiekers die Creedence Clearwater Revival op haar naam heeft staan. Met hun karakteristieke geluid en pakkende songs wisten John Fogerty en zijn mannen in de jaren ‘60 en ‘70 ongekende successen te boeken.

Talloze hitnoteringen wereldwijd en een optreden op Woodstock waren daar dan ook het gevolg van. De muziek van C.C.R. staat bij velen van ons als dè ultieme sound van de roemruchte jaren ‘60 en ‘70 in het geheugen gegrift.

AANVANG 21.00u ENTREE 5 euro