Nieuw! Etalage Pop: Een verrassende culturele shopmiddag in Harlingen


HARLINGEN – Etalage Pop – hét winkelvloerfestival, waar winkeliers en artiesten zichzelf en Harlingen met mini optredens in de etalage zetten!

Vier de Lente!

Op zaterdag 21 maart -de start van de lente- vindt de allereerste editie van Etalage Pop plaats. Deze dag vieren we de lente en kan iedereen tijdens het winkelen genieten van kleine sfeervolle akoestische optredens. Denk aan talentvolle muzikanten: jong en oud, ervaren en nieuwkomers, singer-song writers, vocalisten, maar ook dichters en verhalenvertellers. Wat ze allemaal gemeen hebben is dat het om laagdrempelige muziekgenres gaat, waarbij zowel winkeliers, muzikanten als bezoekers samen een bruisende middag beleven. De optredens zijn gratis, dus een ritje Harlingen is zeker de moeite waard!

Gezocht: Winkelvloeren en acts!

Etalage Pop komt uit de koker van BENG, voor de invulling van het programma werken we o.a. samen met Friesland Pop. Via Etalage Pop verbinden we commercie en cultuur. We hopen met Etalage Pop de aantrekkelijkheid en het imago van Harlingen voor bezoekers en inwoners te versterken. Het allerbelangrijkste om een evenement te laten slagen, is dat iedereen meedoet. Dit nieuwe voorjaarsevenement wordt ondersteund door het Ondernemersfonds van Ondernemend Harlingen. 

Doe mee met Etalage Pop!

Voor Etalage Pop is de organisatie op zoek naar winkels in het centrum van Harlingen én artiesten om samen een succes van het winkelvloerfestival te maken. In overleg zorgt BENG dat de juiste act bij de juiste podiumplek wordt geprogrammeerd. Het concept is simpel: winkels stellen een deel van hun winkelvloer beschikbaar, welke wordt omgetoverd tot een pop-up podiumplek voor mini concerten!

  • Elke act / artiest geeft tussen 13.30 en 17.00 uur drie of meer optredens van ongeveer een half uur. Iedereen is welkom om zich aan te melden voor Etalage Pop 2020.
  • Enthousiast geworden en zin om je winkel eens op een andere manier onder de aandacht te brengen? Doe mee en creëer een podiumplek voor Etalage Pop!
  • Aanmelden kan tot 1 maart 2020. Voor meer informatie en aanmelden neem contact op via info@bengevenementen.nl / tel. 06 51336169.