Nieuw bij fc Harlingen | Meisjestraining


Meidenvoetbal is een van de snelstgroeiende takken van sport, maar in vergelijking met het jongensvoetbal is het een stuk kleiner. Bij veel verenigingen kun je als meisje alleen maar trainen en voetballen bij een jongensteam (gemengd). Maar daar brengt fc Harlingen verandering in.

Alle (!) meisjes van 5 tot en met 12 jaar trainen ELKE MAANDAG gezamenlijk van 18.00 – 19.00 uur! Vorige week was de eerste meisjestraining en dit is bij zowel de trainsters Ingrid Hoekstra, Ashley Nauta en Julia IJdema als bij de deelnemende meisjes zeer goed bevallen! Ieder meisje krijgt op haar leeftijd en niveau de aandacht die zij verdient zodat zij zich persoonlijk kan ontwikkelen in het voetballen.

Lijkt het je leuk om met andere meisjes een balletje te trappen? Trek je voetbalschoenen aan, kom maandagavond om 18.00 uur langs en probeer het gratis en vrijblijvend uit! Neem gerust je vriendin(nen) mee want voetballen is leuk voor iedereen, voetbal is de belangrijkste bijzaak in het leven. Met andere woorden: voetbal is om van te houden.

Ook voor vragen en/of verdere informatie kun je elke maandagavond vanaf 18.00 uur terecht bij de trainsters. Foto: E.c.A.