BENG zet streep door eerstkomende evenementen


HARLINGEN – Géén Bonte markt Vlootdag, Zwarte markt Lanen, ‘Keep Them Rolling’, Hot & Toasty, High LiberTea, Bevrijdingsshow en ook de 11-Steden Oldtimerrally gaat niet door.

BENG blaast noodgedwongen alle evenementen tot 1 juni af. Als organisatie volgen we hiermee de landelijke richtlijnen, waarin evenementen tot 1 juni worden verboden. Ons kabinet is heel duidelijk geweest. Wij staan achter de maatregelen van de overheid, want we willen dat deze gezondheidscrisis zo snel mogelijk ingedamd wordt.

Uiteraard staat de gezondheid van de deelnemers, artiesten, vrijwilligers, bezoekers en ons team op de eerste plaats, dus is deze afgelasting de enige juiste beslissing. Het is nu even niet anders. We duimen heel hard voor betere tijden. Voor nu: hou je haaks in deze uitzonderlijke tijd, blijf gezond op afstand!

Geef BENG een opsteker > 👍 facebook.com/BENGevenementen

Afgelast

18 april – Bonte markt Vlootdag

27 april – Zwarte markt Lanen

5 mei – ‘Keep Them Rolling’ / Hot & Toasty

5 mei – High LiberTea / Bevrijdingsshow / AfterTea

23 mei – 11-Steden Oldtimerrally