Reactie PvdA Harlingen op vertrek Hein Kuiken


Wij feliciteren Hein Kuiken met zijn benoeming als wethouder bij de gemeente Leeuwarden. Eveneens feliciteren wij de gemeente Leeuwarden met hun keuze voor hem. Harlingen verliest een bevlogen wethouder, maar wij begrijpen dat dit voor Hein een mooie kans is. Hij heeft de PvdA in Harlingen nadrukkelijk op de kaart gezet en mede dankzij hem zijn wij een bepalende factor in het gemeentebestuur.

De PvdA Harlingen vindt het natuurlijk jammer dat we deze zeer waardevolle wethouder kwijtraken maar wij zijn ook trots op het werk dat hij voor de Harlinger gemeenschap heeft gedaan. Als raadslid en als wethouder heeft hij zich volop ingezet voor de mensen en de stad waar hij zoveel van houdt.

Bestuur en fractie gaan zo snel mogelijk rond de tafel zodat er snel op de nieuwe situatie kan worden gereageerd. Een nieuwe uitdaging die wij ook het hoofd zullen bieden.

Wij wensen Hein het allerbeste in Leeuwarden. Succes ouwe seun!