Versoepelingen fc Harlingen

Zolang het coronavirus onder controle blijft, komt er stap voor stap meer ruimte. Per 1 juni werden er opnieuw enkele maatregelen versoepeld maar dat betekent dat we goed moeten blijven nadenken over hoe wij iedereen bij fc Harlingen veilig kunnen laten sporten.

Volgens de nieuwe maatregelen mogen de douches en kleedruimtes weer open en gaan binnenkort ook de kantines van sportverenigingen weer open. Maar fc Harlingen kiest ervoor om de leden veilig te laten trainen en dus houdt fcHarlingen de kleedruimtes, douches én kantine nog even dicht. De kinderen zijn het inmiddels gewend en ook de ouders hebben hun weg gevonden in het brengen en halen van de kids.

Buiten het feit dat er nog ontzettend hard gewerkt wordt aan de verbouwing van de kantine kan de vereniging het zich natuurlijk niet permitteren dat er niet veilig gesport kan worden. Andere verenigingen maken ook gebruik van deze mooie velden. En met het openstellen van de kantine en kleedruimtes brengt fc Harlingen niet alleen hun eigen leden en leden van andere verenigingen in gevaar maar ook die van de hardwerkende vrijwilligers! En dus blijft bij fc Harlingen nog even alles dicht!


Gesport wordt er natuurlijk wel volop! Loop, fiets of rij op dinsdagavond tussen 18.00 en 19.00 uur maar eens langs de sportvelden aan de Vierkantsdijk. Want dan zijn er ruim 65 kinderen in de leeftijd van 5 t/m 17 jaar volop in zomertraining! En niet alleen de eigen leden doen hier aan mee. Ook niet leden, vriendjes en vriendinnetjes doen mee.

Meer informatie over de zomertrainingen of hoe je je daarvoor kunt opgeven vind je HIER

𝑾𝑬 𝑩𝑶𝑼𝑾𝑬𝑵 𝑮𝑹𝑨𝑨𝑮 𝑨𝑨𝑵 𝑶𝑵𝒁𝑬 𝑻𝑶𝑬𝑲𝑶𝑴𝑺𝑻𝑴𝑨𝑨𝑹 𝑾𝑬𝑳 𝑽𝑬𝑰𝑳𝑰𝑮