Razende Roeland raast door ondanks de eerste hitte golf


Het is weer donderdagavond 21. 00 uur en tijd voor de wekelijkse harde vitaminen. Daar zorgt Razende Roeland ook deze weer voor bij Omroep RSH.

Deze week muziek van de Sex Pistols, Body Count, Foo Fighters en Phrasing.

Phrasing is een energieke hardrock/metal band met zware riffs en melodische hooks. Na menig venue en festival te hebben veroverd als rock/metal coverband, begonnen ze in 2018 met het schrijven van eigen werk en gingen ze verder als Phrasing. Door de gevarieerde muzikale achtergronden is hun sound opgebouwd uit funky baslijnen, technische metal drums, onderscheidende riffs en dit alles afgetopt door female vocals met attitude.

Met in de hoofdrollen zangeres Frédérique de Paus, gitarist Justin Schut, Andres Palmgren op basgitaar en Nick Naumann achter de drums.

Er is een interview met Justin van Phrasing zodat we ze nog wat beter leren kennen en ik draai twee nummers van de band.

Dankzij Patrick is er muziek van Usurper stevige trash metal. Usurper is een band uit Chicago USA en zij spelen sinds 1993 samen. In 2007 gingen ze uit elkaar maar sinds 2015 zijn ze herstart en maken weer onvervalste trash metal.

De planning is om te eindigen met één van de grootste metalbands dus reden genoeg om weer in te schakelen.

Heb je nog suggesties, ideeën of wil je je demo laten horen aan Harlingen en omgeving mail dan naar rsh.razenderoeland@gmail.com of naar info@omroeprsh.nl o.v.v. Razende Roeland.

Razende Roeland is een programma op Omroep RSH via 106.2 FM of via www.omroeprsh.nl te luisteren tussen 21.00 en 22.00 uur.