Op zoek naar een uitdagende sport?


START NU NIEUW SEIZOEN 2020-2021! Krav Maga én Krav Maga Junior/Teenager in Harlingen

Op 19 augustus 2020 start de grootste school van Nederland, Krav Maga Noord-Holland,met een nieuwe seizoen Krav Maga-trainingen. Wij geven dan weer Krav Maga-les aan een groep volwassen van 17 jaar en ouder op het niveau van beginners/instromers én op gevorderden niveau. Sinds september 2019 geven wij les in Harlingen. Ken je ons nog niet? Kijk dan snel op onze website voor meer informatie.

Nieuw in Harlingen: lessen voor tieners

Nieuw op onze locatie Harlingen zijn dit komende seizoen de Krav Maga Junior- en Teenager lessen, voor tieners van 11-13 jaar en 14-16 jaar!

Wat is Krav Maga?

Krav Maga is een in Israël ontwikkelde Reality Based zelfverdedings- of vechtsport. Uniek voor deze sport is dat Krav Maga uitgaat van instinctieve reacties en natuurlijke bewegingen, die iedereen kan maken. Alle technieken zijn daardoor makkelijk aan te leren en te onderhouden. Ook wordt goed rekening gehouden met fysieke veranderingen bij een gewelddadige confrontatie. Jouw lichaam reageert namelijk anders in stressvolle situaties!

Wanneer, voor wie en waar kun je trainen?

De volwassenengroep (17 jaar en ouder) voor nieuwe instromers en gevorderden in Harlingen traint elke woensdag van 19.00 tot 20.15 uur. 

Tieners van 11-13 en 14-16 jaar trainen op woensdagen van 18.00 tot 19.00 uur gelijktijdig maar als groepen apart. De eerste les voor alle leeftijdsgroepen is op woensdag 19 augustus 2020.

Vanaf deze datum kunnen tieners van 11-13 jaar en 14-16 jaar en volwassenen van 17 jaar en ouder starten met een gratis en vrijblijvende proefles en daarna instromen. De groepen trainen in: Multifunctioneel Centrum Het Vierkant, Johan van Oldenbarneveltstraat 2, Harlingen.

Instromende volwassenen van 17 jaar en ouder starten met een nieuwe cursus Krav Maga Practitioner level 1.Tieners leren veelal dezelfde technieken met hun leeftijdsgenoten in de cursus Krav Maga Junior of Teenager level 1.

Gratis proefles, meld je nu snel aan!

Bij Krav Maga Noord-Holland doe je altijd eerst een gratis proefles, zodat je kunt ervaren hoe leuk en leerzaam onze lessen zijn. Meld je snel aan via onze website www.kravmaga-noordholland.nl/gratisproefles. Let op: in elke groep is er op dit moment een maximum aantal van 20 plaatsen beschikbaar.