U2 Onair bij omroep RSH


Van 10.00 – 11.00 uur, presentatie en techniek door Dorus Breidenbach 

Laatste uitzending 1e jaargang…

Foto: Dorus Breidenbach

Het eerste jaar u2 Onair zit erop, dus terug blikken…..nou ik dacht het niet! Oke we kijken even terug naar het jaar van U2 met vorig jaar nog shows in Mumbai en Bono die 60 geworden is om wat te noemen. Verder vooral kijken we naar de actualiteit en werpen we de blik naar voren want er zittenmooie dingen aan te komen. Kortom genoeg om na deze eerste jaargang  in september door te gaan met de tweede. 

Maar voordat het zover is, is er zaterdag 8 augustus een heerlijke 13e aflevering van u2 Onair bij Omroep RSH met tracks uit de begin jaren en van de nieuwste cd’s. Natuurlijk is Sjoerd Mier ook weer in de studio en das altijd gezellig!

Zaterdagmorgen alle reden om aftestemmen op Omroep RSH voor de 13e U2-Onair van seizoen 1!

Luister zaterdag van 10.00 uur tot 11.00 uur naar Radio Stad Harlingen via 106.2 FM (ether) en 104.1 (kabel Ziggo), via internet https://omroeprsh.nl of via de https://tunein.com/ op je smartphone of tablet.

Veel luisterplezier…