fc Harlingen is klaar voor het nieuwe seizoen


Vanaf maandag 17 augustus beginnen de meeste teams weer te trainen bij fc Harlingen en daarmee gaat het nieuwe voetbal seizoen van start. Hoe dit seizoen eruit gaat zien is voor iedereen een vraag maar uiteraard zal fc Harlingen er alles aan doen om het gevreesde Corona virus buiten de deur te houden.

Voorop staat: met z’n allen wordt de 1,5 meter afstandgerespecteerd. De vereniging houdt daar rekening mee én zonder schaamtegevoel mag een ieder daar ook op aangesproken worden. Daarnaast hanteert fc Harlingen eenprotocol (http://www.fc-harlingen.nl/nieuws/coronaprotocol/ ) waar iedereen zich aan moet gaan houden. Bovendien worden eventuele nieuwe maatregelen die de overheid vaststeltgerespecteerd en via de website en de bekende socialsgedeeld.

De regels die gelden op het sportcomplex en in de kantine van fc Harlingen staan op de website en alleen wanneer iedereen zich aan de regels houdt, kunnen wij als fc Harlingen zorgen dat iedereen veilig kan voetballen binnen de gestelde kaders!

De onderstaande basis veiligheid- en hygiëneregels geldenvoor iedereen die fc Harlingen wil gaan bezoeken!

– Voor alles geldt: iedereen gebruikt zijn gezonde verstand!

– Heb je klachten? Blijf thuis en laat je testen!

– Voel je tijdens het sporten klachten zoals neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, (licht) hoesten, benauwdheid, verhoging, koorts en/of plotseling verlies van reuk of smaak? Ga dan direct naar huis!

– Vermijd drukte en houd altijd 1,5 m afstand met personen van 18 jaar of ouder (uitzondering tijdens het sporten)!

– Was vaak je handen met water en zeep, juist ook voor en na bezoek van een sportlocatie!

– Schud elkaar NIET de hand!

Voor alle duidelijkheid:

– Er kan gebruik worden gemaakt van de douches en kleedkamers. Maar houd ook hier 1,5 m afstand!

– De kantine gaat vanaf 17 augustus weer open. Er kan een beperkt aantal mensen in!

– Langs het veld geldt ook de 1,5 m afstand!

– Buiten trainingstijden om is het terrein afgesloten en verboden toegang!

– Lees en hanteer de regels uit het Corona protocol (http://www.fc-harlingen.nl/nieuws/coronaprotocol/ )

Nogmaals: voor iedereen die fc Harlingen wil gaan bezoeken geldt: lees het Corona protocol op de website goed door en bespreek dit thuis! Alleen samen houden we corona onder controle!