Jong rundvlees van Nederlandse bodem bij Harrie’s Vlees


Slager Harrie opent de deuren van een nieuw winkelconcept aan de Archimedesweg 20 te Leeuwarden op zaterdag 15 augustus. Bij Harrie’s Vlees kan de liefhebber iedere zaterdag van 9.00 tot 14.00 uur terecht voor jong rundvlees van Nederlandse bodem. Dat kwaliteitsvlees betaalbaar kan zijn bewijst Harrie met zijn concept. Dankzij korte lijntjes met de boeren biedt hij producten voor een fractie van de normale prijzen.

Een goed stuk vlees voor een mooie prijs van Nederlandse herkomst. Dat is waar Harrie’s Vlees
voor staat. “Ons concept is simpel. We bieden een beperkt assortiment dat ertoe doet. Van T-Bone
tot ribeye. Uitsluitend jong rundvlees van boeren uit Nederland”, aldus Harrie”. “We weten waar ons
product vandaan komt en hoe het geproduceerd is. Samen met onze partners houden we het
proces scherp in de gaten. Zo krijgen onze klanten het beste stukje vlees zonder er te
veel voor te betalen.”

“Klanten kunnen zelf kiezen hoe zij het willen”

De ondernemer is van jongs af aan al werkzaam in de vleesbranche en houdt de ontwikkelingen
nauwlettend in de gaten. “We zien dat mensen steeds meer zelf de keuken induiken en zich
specialiseren in bijvoorbeeld barbecueën. Daar is ons vlees perfect voor. Gesneden of aan het bot.
Klanten kunnen zelf kiezen hoe zij het willen.” Dat geldt ook voor het bestellen. Dat kan ter plaatse
in de winkel, maar ook online via de website, per e-mail of telefonisch. De bestelling ligt dan op
zaterdag klaar om opgehaald te worden. Dat kwaliteitsvlees betaalbaar kan zijn bewijst Harrie met
zijn concept reeds in Groningen en Hoogeveen

Tijdens de feestelijke opening op 15 augustus staat de barbecue aan en kunnen bezoekers het vlees proeven. Klanten kunnen online, per email of telefoon een order plaatsen en deze ophalen of kunnen langs komen om het assortiment zelf te zien.

Kijk voor meer informatie op harriesvlees.nl of stuur een e-mail naar info@harriesvlees.nl.