Doe mee met AMV!

Op maandag 7 september start Hosanna weer met een nieuw seizoen Algemene Muzikale Vorming Plus voor kinderen uit de groepen 3 t/m 5 van het basisonderwijs. Lekker muziek maken en dansen. Spelenderwijs muzieknoten leren op verschillende muziekinstrumenten en bewegen op muziek. De eerste les is informatief en een vrijblijvende kennismaking met AMV Plus.

De lessen zijn iedere maandag om 17.00 uur en worden gegeven in het muziekgebouw van Hosanna aan de Hermesweg 13C in Harlingen. Deze eenjarige opleiding duurt tot de zomervakantie van 2021.

Muziek en dans dragen bij aan een goede ontwikkeling van een kind. Muziek stimuleert klankherkenning, hetgeen weer goed is voor de taalontwikkeling. Experimenteren met dans en ritme bevordert het leren luisteren, concentreren, de creativiteit en het samenwerken. Bovendien is dansen goed voor het verbeteren van de motoriek. Nog belangrijker; muziek en dansen is gewoon ontzettend leuk.

Kortom; leef je uit en doe gezellig mee met AMV! Valt uw kind niet in de doelgroep of heeft u zelf interesse? Naast AMV heeft Hosanna meer te bieden. Bekijk de website of facebookpagina van Hosanna. Meer informatie nodig over AMV of andere onderdelen van de vereniging? Aanmelden? Stuur een e-mail naar rpattema@home.nl, of bel naar 0517-418366/06-10053224.