Schaken voor beginners bij Nieuw Zuid


Bij voldoende belangstelling (minimaal 4 en max 8 deelnemers) zal Nieuw Zuid een cursus schaken voor beginners starten: 8x 60 minuten donderdag 13.00-14.00 in Nieuw Zuid, Princes Irenestraat 2 Harlingen.

battle board game castle challenge

Schaakclub NieuwZuid is sinds 3 september online: www.chess.com/club/nieuwzuid

Account voor chess.com is gratis. Doel is om mensen van alle rangen en standen, kleur en weet ik wat, een online schaakclub te bieden voor (maar niet alleen) schakers Harlingen en omgeving. Wie weet komt er uit dit initiatief een fysieke schaakclub. Harlingen zonder schaakclub kan toch (eigenlijk) niet?

De online schaakclub moet zich nog ontwikkelen. Het kindje is geboren, maar behoorlijk hulpeloos.
In die zin: het kost even wat tijd, geduld en moeite om uit de luiers te komen.