Weekendvooruitzicht senioren fc Harlingen


De dames van fc Harlingen spelen zaterdag de tweede competitie wedstrijd. In Damwoude treffen de Harlingers de Vrouwen 2 van SJO Broekster Walden.

Bij de heren van fc Harlingen 1 barst na een maandenlange onderbreking en een serie vriendschappelijke en bekerwedstrijden dit weekend eindelijk de onderlinge competitie weer los. fc Harlingen 1 start de competitie daar waar het de vorige beëindigde: in Bakkeveen. fc Harlingen heeft in de voorbereidingen laten zien dat er goed voetbal in de ploeg zit en er vaak ook kansen worden gecreëerd. Destijds had Bakkeveen een goede start en fc Harlingen een sterke slotfase. Beide ploegen zullen zondag alles willen geven om in die eerste wedstrijd een goed resultaat te behalen. De wedstrijd op het sportpark van Bakkeveen begint zondag om 14.00 uur.

PROGRAMMA*:

Zaterdag 19 september, uit:

12:00​SJO Broekster Walden VR2 – fc Harlingen VR1

Zondag 20 september, thuis:

10:00​fc Harlingen 3 – Black Boys 2

10:00​fc Harlingen 4 – Warga 3

Zondag 20 september, uit:

11:00​Nieuweschoot 2 – fc Harlingen 2

14:00​Bakkeveen 1 – fc Harlingen 1

*Wijzigingen voorbehouden