De Meiden van Zeerobben

Al enige tijd geen rubriek “De meiden van Zeerobben” maar ze zijn wel nadrukkelijk aanwezig op de zaterdagmorgen bij het Herfst Mix Toernooi. Want niet alleen de jongens maar ook de meiden hebben zich massaal aangemeld.

Ook veel deelname van de meiden van de MO13-groep aan het Herfst Mix Toernooi. (Foto: Frans Bode)

Vooral bij de MO13 groep was de interesse groot en ook na de 1e speelronde van 24 oktober kwamen er steeds meer aanmeldingen uit de MO17 groep binnen. Prachtig om te zien hoe de jongens en meisjes met en tegen elkaar de 4×4 en 5×5 partijtjes spelen. Heel veel energie wordt er door de meiden in het spel gelegd en dat boezemt best wel veel ontzag in. Zaterdag zullen ze er ongetwijfeld ook weer zijn zodat ook voor hun de zaterdag weer de mooiste dag van de week is.