Jeugdprogramma fc Harlingen

Geen jeugdwedstrijden maar toch elk weekend een variërend programma voor de jeugdleden van fc Harlingen. De inzet komt bij de jeugdtrainers en leiders vandaan, het is fantastisch! Komende zaterdag komen eerst de jongste jeugdleden aan bod. Vanaf 13.00 uur is het de beurt aan de oudste jeugdleden. 

<< 𝗣𝗿𝗼𝗴𝗿𝗮𝗺𝗺𝗮 >>

Zaterdag 7 november

▪️ 09:30 uur JO8, JO9 en JO10

▪️ 13:00 uur Age Eenhoorn Cup JO17-1, JO17-2 en JO19-1

Er wordt door de teams een onderling toernooi gespeeld! Bij de JO17 en JO19 wordt er gestreden om de Age de Eenhoorn Cup. Age de Eenhoorn is afgelopen zomer geboren en sindsdien niet meer weg te slaan als mascotte bij JO17 en JO19. 

Een individueel toernooi waarbij er 3 weken lang onderling gestreden wordt voor de winst. En elke week in andere team samenstellingen. 

‼ Alles uiteraard onder voorbehoud én coronaproof. Dat betekend dat er geen publiek welkom is en de kantine en kleedkamers dicht zullen zijn. Via de socials van fc Harlingen is het 1 en ander te volgen.

#zaterdag #fcharlingen #jeugdvoetbal #coronaproof #toernooi #JO8 #JO9 #JO10 #JO17 #JO19 #stayfit #blijfinbeweging