U2 Onair bij Omrop RSH


black friday and wit vinyl

20 october 1980 kwam hij uit,  de eerste LP van de Ierse formatie u2, na enkele EP’s was het zover het debuut album was daar. Een album dat eigenlijk al twee jaar in het hoofd van Bono bestond maar dat er dan nu echt  was, mede dankzij de hulp van de uitstekende producer Steve Lillywhite.  Maar waarom aandacht voor juist voor dit album zaterdag in U2 Onair?  Deze week kwam het album opnieuw uit in het wit deze keer en ja dan ga toch naar je platenboer, ook al weet je precies wat er op staat. 

Foto: Dorus Breidenbach

Wat we (ja Sjoerd is er ook weer bij!) verder gaan draaien daarvoor moet je zaterdagmorgen maar luisteren. Zeker is dat er wederom weer een lekkere portie u2  voor je klaar staat bij omroep RSH zaterdag tussen 10.00u en 11.00u. in U2 Onair!

Luister zaterdag van 10.00 uur tot 11.00 uur naar Radio Stad Harlingen via 106.2 FM (ether) en 104.1 (kabel Ziggo),


via internet https://omroeprsh.nl of via de https://tunein.com/ op je smartphone of tablet.

Veel luisterplezier…