Prachtige opbrengst voor fc Harlingen met virtuele rondjes voor de club


fc Harlingen start het nieuwe sportjaar met de bekendmaking van een prachtige opbrengst. Twee maanden terug werd er met de actie, Rondje voor je Club, gestart en konden er virtuele rondjes gegeven worden. De kantine is een grote opbrengstbron voor de club en ondanks dat de kantine  helemaal klaar is, moest de kantine vanwege alle maatregelen dicht blijven.

Opbrengst rondje voor je club fc Harlingen. Graag met het volgende onderschrift: Het genoegen was aan Berend Visser die namens fc Harlingen de cheque in ontvangst nam. Foto: E.c.A

De betrokkenheid bij deze actie bleek enorm te zijn want met maar liefst 104 donateurs werden er in totaal 117,25 rondjes gegeven. In slechts 2 maanden tijd waarin de kantine dicht was, is er in totaal een bedrag van € 2345,- opgehaald! Werkelijk een fantastisch bedrag want met dit bedrag is fc Harlingen van alle clubs uit Friesland op een derde plaats geëindigd. Alle gulle gevers worden ontzettend bedankt voor de vele virtuele rondjes voor de club. Natuurlijk gaat er niets boven een echt rondje in de kantine en hopelijk kunnen die binnenkort in het echt weer aan elkaar gegeven worden!