Online Bingo bij Zeerobben


Als gevolg van de coronapandemie staat ook het verenigingsleven onder zware druk. Toegegeven, er mag door de jeugd gelukkig nog wel getraind en -onderling- geoefend worden, maar van verbindende verenigingsactiviteiten is vrijwel geen sprake meer. En dat trekt een zware wissel op het clubgevoel. In een poging om toch verbinding met haar leden te houden organiseert de activiteitencommissie van Zeerobben op zaterdag 23 januari een spectaculaire online Bingo. Meedoen aan de bingo is de kapstok, een gezellige clubavond het ultieme doel.

Leden en niet-leden kunnen voor €15,00 een set van 4 Bingokaarten aanschaffen en die set van 4 doet daarnaast middels een uniek toegekend nummer ook nog eens mee aan een verloting. Met die set speel je mee in 3 rondes bingo en de grote superronde. Hoe het werkt? Simpel, het begint met een mailtje aan het emailadres bingo@zeerobben.nl. Vermeld naam en adres, het aantal sets van 4 kaarten en of je deze coronaproof thuisbezorgd wilt krijgen of volgende week wilt afhalen in het clubhuis van Zeerobben. Betalen doe je digitaal (pin) bij het bezorg- of afhaalmoment.

En dan is het op naar 23 januari 17.00 uur als de bingo live te volgen zal zijn via het YouTube kanaal van Zeerobben. De link daar naartoe wordt volgende week, kort voor 23 januari gepubliceerd en dan wordt eveneens het telefoonnummer bekend gemaakt dat gebeld moet worden als je een Bingo! wilt melden.


De presentatie van deze clubavond is in handen van Wiebe Attema. Hij praat de boel aan elkaar en zal de nummers omroepen.

Voor de organisatie van deze bingo bood, zocht én vond Zeerobben steun louter bij lokale ondernemers die immers ook in zware tijden verkeren. Een samenwerking die leidde tot een zeer aantrekkelijke prijzenpot. In ruil voor publiciteit via het grote bereik van het mediaplatform van Zeerobben en hopelijk de daaruit voortvloeiende loyaliteit van de Zeerobben-gemeenschap aan deze lokale ondernemers, kan Zeerobben met mooie prijzen deelnemers verleiden om mee te doen.

Dit proces is nog steeds gaande, er komen nog steeds nieuwe sponsoren bij, maar bij de publicatie van dit artikel kan al melding gemaakt worden van:
– Een 55 inch Sony TV van EP Mensonides (hoofdprijs in de superronde)
– In totaal €500 aan boodschappencheques te besteden bij supermarkt PLUS Lunenborg
– Zalmpakketten van Veltman Visservice
– Dinerbon van Zee van Tijd
– Knipbeurt Kapsalon De Buurvrouw
– Scapino
– Massagabon van Massagestudio Paulien Broekhuizen
– Cadeaubon van €100 voor reparatie of fietsaccessoires bij Rinia Fietsen aan de Bredeplaats
– Groente/Fruitpakket Smeding Groenten & Fruit

Kortom, meld je aan, hapjes en drankjes klaar en dan 23 januari thuis op de bank voor YouTube en beleef het mee. Kaarten bestellen kan nog tot donderdagmiddag 21 januari (tevens laatste afhaal-, bezorgdag)), maar wees er snel bij want OP = OP.