Mensonides Installatie neemt Algera Installatietechniek over

Mensonides Installatie breidt in 2021 verder uit. Het installatiebedrijf uit Harlingen heeft per 1 januari 2021 Algera Installatietechniek uit Beetgum overgenomen. Alle medewerkers van Algera komen bij Mensonides Installatie in dienst. Ook de oud-eigenaren Meindert en Elise Algera komen mee over.

Het Familiebedrijf Algera Installatietechniek bestaat al sinds 1965 en heeft een zeer betrouwbare reputatie opgebouwd in Friesland. Na 55 jaar en 2 generaties wordt het bedrijf overgenomen omdat er geen opvolging was. Bij de zoektocht naar een geschikte overnamekandidaat stond voorop dat de continuïteit voor klanten en medewerkers gewaarborgd moesten zijn.

Met Mensonides is een ambitieuze en enthousiaste nieuwe eigenaar gevonden. Door de overname blijven de klanten van Algera Installatietechniek verzekerd van goede service en betrouwbaar onderhoud. Lees meer over de overname op de website van Mensonides Installatie.