10 trainingen in het Cambuur Stadion, inschrijving geopend!

Ben jij tussen de 6 en 15 jaar oud en wil jij 10 weken je voetbalvaardigheden ontwikkelen schrijf je dan nu in voor de Cambuur Techniektrainingen die plaatsvinden in het Cambuur Stadion. Op zondag 7 maart start de module kijk snel op www.cambuur.nl/techniektrainingen.

Zondagochtend 7 maart staat de eerste training van de module op het programma die gedurende 10 weken plaatsvindt in het Cambuur Stadion. Enthousiaste voetballers en voetbalsters kunnen hun voetbalvaardigheden gedurende 10 weken ontwikkelen onder begeleiding van enthousiaste en gediplomeerde (Cambuur) trainers. Gedurende 10 weken ligt de focus op een betere voetballer of voetbalster worden en wordt er op een uitdagende en plezierige manier getraind binnen de thema’s Techniek, Aanvallen en Omschakelen.

Wat kan je bij deelname aan de Cambuur Techniektrainingen verwachten?

– 10 trainingen van 75 minuten op zondagochtend
– Inclusief een vernieuwd Cambuur Techniektrainingen tenue 
– Trainen in het Cambuur Stadion
– Focus op persoonlijke voetbalontwikkeling en vaardigheden
– Training van gediplomeerde (SC Cambuur) jeugdtrainers

Wil jij meedoen of meer informatie? Ga naar: www.cambuur.nl/techniektrainingen (vol=vol).