Plan Borrel, Help Harlingen!

Plan Borrel is opgericht om de natte Horeca in Harlingen te helpen in deze zware periode. De café’s hebben het zwaar door de verplichte sluiting die inmiddels al maanden duurt. Het vooruitzicht is onzeker, de onzekerheid en de financiële zorgen beginnen hun tol te eisen. Daarom komen wij in actie voor deze mensen en hun prachtige bedrijven zodat we ook in de toekomst nog een lekker biertje of wijntje kunnen komen drinken!

Inmiddels hebben een aantal café’s zich al aangemeld, namelijk: – Café Tuinzicht- Café Gewoon Sven- Bar de Bock – De Lichtboei


Heb jij een café in Harlingen en wil je meedoen aan de actie, meld je dan aan via het onderstaande mail adres: micromuis84@hotmail.com Een aantal zijn via Messenger benaderd voor deelname.

Hoe verdelen wij de opbrengst?

Het opgehaalde bedrag wordt eerlijk verdeeld over alle deelnemende café’s. Het bedrag wordt aan het einde van de actie 1 op 1 doorgezet naar deze ondernemers die het nu zo moeilijk hebben.

Wij gaan helpen zodat zij kunnen blijven bestaan. Niets doen is geen optie! U helpt toch ook mee want alle kleine beetjes helpen. Deze actie is alleen voor café’s in Harlingen.

Alvast bedankt.

U helpt toch ook mee? Alvast bedankt. Alle beetjes helpen! Klik HIER om mee te doneren!