Eerste Krokustoernooi Zeerobben

Dat de jeugd weer zin heeft om te voetballen kon de organisatie wel voorspellen. Maar dat ze er bij het eerste krokustokernooi dit weer bij kregen hadden ze niet kunnen dromen. Maar het gebeurde toch. Wat een mooi kadootje voor de kinderen en de organisatie. Wie had dit nu kunnen voorspellen?

De jeugd van de JO8 en de JO9 hadden zich massaal aangemeld voor het 1e Krokustoernooi en ook de begeleiders weer in grote getale klaar om te coachen, aan te moedigen maar ook vooral om te genieten. Genieten van het weer, de sfeer en de kinderen. Er werd weer geloot voor de verschillende rondes, vervolgens naar je veldje en daar 4×4 spelen. Hoe simpel maar mooi kan het zijn. Om 09.30 uur werd er afgetrapt en zo rond 11.00 uur kon Anne v.d. Tuin de prijsjes uitreiken aan de 3 prijswinnaars. Dit keer geen medailles maar iets waar je dagelijks mee kunt oefenen. Een voetbal. Moe, blij maar voldaan gingen de kinderen weer huiswaarts.

Uitslag:


1. Fenna Hoogeveen

2. Riley de Gier

3. Abel Garcia Valdes

Aansluitend stonden de kinderen van de JO10 en JO11 te wachten voor hun inschrij- ving. Ook hier weer volop deelname en enthousiaste leiders/trainers die merkten dat het gaandeweg de ochtend steeds warmer werd en de kinderen steeds fanatieker. Ook hier 4×4 wedstrijdjes met na afloop zo rond 12.30 uur de prijsuitreiking. En ook hier, net als bij de jongste groep, mooie voetballen als prijzen.

Uitslag:

1. Brody de Gier

2. Milion Teklay

3. Jeroen swestra

Het eerste krokustoernooi zit erop. En nu? Het jeugdbestuur merkt dat de kinderen weer lekker willen voetballen buiten op het veld. Met name onder deze lenteachtige omstandigheden is het genieten geblazen voor iedereen. Daarom gaat het jeugdbestuur verder en wil het kijken of het mogelijk en verantwoord is om voor meer leef- tijdsgroepen een soortgelijk toernooi te organiseren. Daarom wacht ze de persconferentie van dinsdag a.s. even af om evt. vervolgstappen te zetten. Wordt vervolgd dus!

En ook de Waddenrobkes staan alweer te popelen om op zaterdagochtend te begin- nen. Afgelopen woensdag waren er ondanks de regen toch weer 26 voetballertjes en die hebben ook weer zin om te beginnen met de wedstrijdjes op de zaterdagochtend. Vooral met deze temperaturen. Daarover ook later meer. Eerst maar even genieten van de foto’s die gemaakt zijn door Bert Drent.