Beleef dans vanuit je eigen huiskamer!

Op zaterdagmiddag 27 maart 2021 organiseert de Jeugd Dans Opleiding Fryslân de allereerste digitale editie van de Open Dansdag. Een gratis livestream waarin je van alles kunt zien en leren over dans en de JDOF. En er is meer! Jonge dansers kunnen meedoen aan online workshops van de bekende urban choreograaf Jennifer Romen (finalist NBC World of Dance).

Kijk & dans je mee?

De Open Dansdag staat in het teken van talentontwikkeling in dans. Je leert over verschillende dansstijlen, maakt kennis met de talentenprogramma’s van de JDOF en kunt kijken naar beelden van optredens. Er zijn interviews met docenten en leerlingen, een live Q&A en een toffe winactie!


Programma
13.00 – 14.00 Workshop Jennifer Romen | 15+ gevorderd
14.00 – 15.00 Livestream uitzending Open Dansdag
15.00 – 16.00 Workshop Jennifer Romen | 11+ beginner/intermediate

Iedereen is welkom! Meedansen mag altijd, maar hoeft niet. De livestream tussen 14.00 en 15.00 uur is ook geschikt om uitsluitend naar te kijken. Deel deze mail daarom vooral met iedereen die zin heeft in een digitale dansbeleving: vanaf de bank of dansend voor het scherm.

Meld je hier aan voor de Open Dansdag