Overleden herderpup gedumpt op rustplaats langs A31. Getuigen/baasje gezocht

Op een rustplaats langs de A31 bij tankstation OK tussen Harlingen en Zurich is maandagochtend vroeg een dode herderpup gevonden. Dierenambulance plaatste vanochtend een bericht op Facebook om getuigen te vinden van de dump van het hondje.

Foto: Stichting Dierenambulance Waadhoeke

De Dierenambulance zoekt ook een eventuele eigenaar van de pup. Het beestje wordt in ieder geval een maand bewaard door de Dierenambulance daarna zal het gecremeerd worden. Een inzamelactie voor de kosten van de crematie heeft inmiddels voldoende geld opgeleverd. Waardoor de pup is overleden is niet bekend. Sporen van een eventuele aanrijding zijn niet gevonden.

Of er aangifte is gedaan bij politie in verband met de fonds is niet bekend.