Voetbalplezier in de meivakantie bij SC Cambuur?

In de meivakantie is het voor enthousiaste jongens en meisjes mogelijk om deel te nemen aan het Cambuur Voetbalkamp in Leeuwarden. Het Cambuur Voetbalkamp wordt georganiseerd voor kinderen in de leeftijdscategorie 6 t/m 15 jaar en zijn dagelijks van 8.30 uur – 14.30 uur. Schrijf je zoon/dochter snel in via www.cambuur.nl/voetbalkampen

Wat kunnen deelnemers verwachten?

– Je eigen Cambuur Voetbalkampen tenue
– Skill Games uit FIFA 21 op het veld
– Gezonde tussendoortjes en drinken
– Gekwalificeerde (Cambuur)jeugdtrainers
– Cambuur Voetbalkampen medaille

Cambuur Voetbalkampen


Tijdens de voetbalkampen wordt er getraind in verschillende thema’s zo staan er verschillende techniek- partij- en afwerkvormen voor de deelnemers op het programma. Naast het programma staat er o.a. een vernieuwde Cambuur voetbalquiz voor de kinderen op het programma en mogen de nieuwste Skill Games op het veld niet ontbreken. Het Cambuur Voetbalkamp in de meivakantie wordt georganiseerd bij Leeuwarder Zwaluwen.

Zomervakantie

Ook worden er verschillende edities van de Cambuur Voetbalkampen georganiseerd in de zomervakantie, voor deze edities kan ook alvast worden ingeschreven via de site.

Inschrijven

Wil jij deelnemen aan het Cambuur Voetbalkamp in de meivakantie of juist een Cambuur Voetbalkamp in de zomervakantie ga dan snel naar www.cambuur.nl/voetbalkampen