Meisjestraining bij fc Harlingen, doe gratis en vrijblijvend mee!

De vrouwen van Barcelona hebben voor de allereerste keer de Champions League gewonnen. Met een uitblinkende Lieke Martens in de hoofdrol, liet de ploeg geen spaan heel van Chelsea. Het meisjes en vrouwen voetbal staan inmiddels op de kaart en fc Harlingen omarmt het vrouwenvoetbal.

Met de speciale meisjestraining krijgen alle meisjes van 5 t/m 12 jaar elke maandagavond van 18.00 – 19.00 uur training van de speelsters van fcHarlingen Vrouwen 1. En dit alles ZONDER jongens!KOM JIJ HET OOK GRATIS EN VRIJBLIJVEND UITPROBEREN?

Het is écht een uniek uurtje training geworden, de meisjestraining bij fc Harlingen. Ieder meisje krijgt op haar leeftijd en niveau de aandacht die zij verdient zodat zij zich persoonlijk kan ontwikkelen in het voetballen. En het is niet alleen maar trainen, nee, ook oefenwedstrijdjes, mixwedstrijdjes, zeskamp en techniektraining staan regelmatig op het programma. En het meest belangrijkst? Het plezier wat de meiden onderling hebben.


Ieder meisje kan en mag zich aansluiten bij de meisjestrainingbij fc Harlingen. Het enige wat je nodig hebt zijn voetbalschoenen en trainingskleren. Maak gratis en vrijblijvend kennis met het meisjesvoetbal bij fc Harlingen en doe maandagavond van 18.00 – 19.00 uur lekker mee met de meisjestraining. Wie weet wordt ook jij minstens zo goed als Lieke Martens!!