Welzijnswerkers de wijk in met bakfietsen Keep ‘em rolling

Wij willen een goed beeld krijgen van wat er speelt in de wijken van de gemeente Harlingen en u als inwoner leren kennen. Zijn er mooie initiatieven, successen of misschien problemen die u met ons wilt delen? Laat van u horen en kom langs voor een goed gesprek aan één van onze twee bakfietsen.

Op donderdag 10 juni is dit nieuwe project gestart. Diverse welzijnsorganisaties sluiten aan zoals: de Bouwvereniging, De Skûle Welzijn, Nieuw Zuid, het Gebiedsteam en later hopen we meerdere partijen aan ons lijstje toe te voegen. Waar we precies gaan staan is een verrassing, omdat we willen dat het contact tussen u en ons spontaan ontstaat. U kunt ons herkennen aan de prachtige beschilderingen op de bakfietsen. 

Wij zijn iedere donderdagochtend van 10 tot 12 uur te vinden in twee verschillende wijken van Harlingen, Wijnaldum of Midlum. Wij heetten u van harte welkom aan één van onze mobiele terrasjes voor een kop koffie, thee en versnapering.