Onair bij Omroep RSH

U2 Onair is terug!!

Zaterdag aanstaande is U2 Onair terug, vorige week reeds gaf Peter de aftrap met Onair en notabene op onze tijd namelijk 11.00u. Iedereen mag dus een uurtje langer slapen maar om 11.00u. zijn we klaar wakker voor een lekker uurtje U2 op je radio.

Wat mag je verwachten. Nou we draaien wat van de speciale LIVE cd van het optreden in The Apollo en we beginnen met een mix van live nummers en interviews met de band leden. Enfin genoeg voor een uur, meer dan genoeg we hopen dat het past. Alvast veel luister plezier!!


Foto: Dorus Breidenbach

Kortom ook deze zaterdag is het zeker de moeite waard om je radio aan te zetten op omroep RSH! We zijn er zaterdag 9-11 tussen 11.00u – 12.00u  graag tot dan!

Radio Stad Harlingen via 106.2 FM (ether) en www.omroeprsh.nl op pc, telefoon en tablet overal ter wereld.