Nieuwe versoepelingen worden goed opgepakt bij fc Harlingen 

Vanaf zaterdag 25 september gelden er nieuwe “versoepelingen”. Enerzijds goed nieuws, want het lijkt erop dat de samenleving stap voor stap teruggaat naar het “oude ”normaal. Anderzijds blijft voorzichtigheid belangrijk. De basisregels blijven onverminderd van kracht! 

QR Code check fc Harlingen

Aangezien sportkantines gelijk worden gesteld aan horeca, waar het gaat om het toelaten van personen in de kantine, moest fc Harlingen er ook aan geloven. Gelukkig leverde dit afgelopen weekend geen problemen op. 

De regels zijn in principe heel simpel 
Wanneer moet er een QR code/ herstelbewijs/negatief testbewijs getoond worden? Voor iedereen die boven de 13 jaar is, eten dan wel drinken wil bestellen én dit in de kantine wil gaan nuttigen. 


Wanneer hoeft er GÉÉN QR code/ herstelbewijs/negatief testbewijs getoond te worden? Voor het spelen van wedstrijden of trainingen, als toeschouwer van een wedstrijd, voor het gebruik van het terras buiten, het afhalen van eten en drinken, het nuttigen van afgehaald eten en drinken buiten en voor een bezoek aan onze toiletten heb je GEEN toegangsbewijs nodig.  

fc Harlingen is zich ervan bewust dat het niet op de normale manier mogen gebruiken van de kantine voor iedereen heel vervelend is. Dat is het voor de vereniging ook, want fc Harlingen staat te boek als een gezellige, spontane en zeer gastvrije club. Dat deze maatregel uitgevoerd moet worden raakt de verenging zeer. Fc Harlingen hoopt dat het van heel korte duur is en dat we echt weer snel teruggaan naar het oude normaal. Ondanks alles hoopt fc Harlingen dat iedereen geniet van een prettig verblijf op het Sportcomplex.